Blogger Widgets

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Γενική Συνέλευση του Σχολείου μας

Χθες ( Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 ) και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Γυμνασίου μας, στο χώρο του σχολείου, με θέματα :

  1. Έλλειψη καθηγητών ( Μαθηματικός, Φιλόλογος και Ιταλικών )
  2. Τοποθέτηση πεζοφάναρου στην οδό Κύπρου
  3. Βαφή του σχολείου
  4. Αποκατάσταση φθορών υδραυλικών (βρύσες).

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


  • Σύνταξη επιστολής (εγγράφου - διαμαρτυρία) προς τον κ. Πρωθυπουργό με κοινοποίησή του στην Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, με θέμα την έλλειψη καθηγητών. 
 
  • Γνωστοποίηση του προβλήματος σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους της περιοχής Αχαρνών και αποστολή της ανωτέρω επιστολής σε όλα τα Κόμματα της Βουλής των Ελλήνων καθώς και γνωστοποίηση του προβλήματος στα Μ.Μ.Ε. αλλά και στο διαδίκτυο, σε υψηλής επισκεψιμότητας sites και blogs.

  • Πορεία προς την Υπονομαρχία Ανατολικής Αττικής την 1 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 14:00, με αίτημα την κάλυψη των κενών θέσεων καθηγητών.
 
  • Πορεία προς το Δημαρχείο Αχαρνών και κατάθεση ψηφίσματος την 1 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 14:00 με αίτημα την αποκατάσταση των φθορών και την βαφή των εξωτερικών τοίχων του σχολείου.



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών θέλει να εκφράσει σε όλους του γονείς που παρευρέθησαν στην Γενική Συνέλευση τις θερμές του ευχαριστίες για την εποικοδομητική συζήτηση καθώς και για την συμπαράστασή τους στο δύσκολο έργο μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: