Blogger Widgets

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Κατάληψη Σχολείου



Σήμερα οι μαθητές  προέβησαν στην κατάληψη του Σχολείου μας με τα παρακάτω κυριότερα αιτήματα :

  1. Τοποθέτηση πεζοφάναρου στην οδού Κύπρου
  2. Έλλειψη καθηγητών
  3. Βάψιμο του σχολείου (εξωτερικά)
  4. Επισκευή των βρυσών


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων από κοινού με αντιπροσωπεία γονέων αλλά και με την Κα Διευθύντρια (είναι και γονέας) και τον Κο Υποδιευθυντή του Γυμνασίου, συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για ακόμη μια φορά και του εξέθεσαν το πρόβλημα της έλλειψης καθηγητών (Φιλόλογου & Μαθηματικού)

Το αποτέλεσμα της συζήτησης ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ, για ακόμη μια φορά, καθόσον αυτό που άφησε να εννοηθεί ο κ.Προϊστάμενος, εμμέσως πλην σαφώς, ήταν ότι προ των Χριστουγέννων δεν θα τοποθετηθούν καθηγητές.

Αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010  και ώρα 08:15 συνεδριάζει εκτάκτως το Σχολικό Συμβούλιο.




2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ειλικρινά η υπόθεση πλέον Παιδεία είναι για γέλια. Μιλούν για ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ αλλά με τι καθηγητές? Αντί να προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε σχολεία που βρίσκονται σε περιοχές σαν τη δική μας ( αυξημένη εγκληματικότητα ) δημιουργούν και άλλα! Από τη σημερινή συνάντηση ένα κατάλαβα (όχι πως δεν το ήξερα) : ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Τα δικά τους παιδιά φοιτούν στα Ιδιωτικά Σχολεία. Αλλά θα ήθελα να ήξερα στα σχολεία της Κηφισιάς, Εκάλης, Π.Ψυχικού κ.λ.π. γίνεται το ίδιο? Καλά λέει ο Λαός μας : "Όπου φτωχός και η μοίρα του"!! Να γνωρίζουν όμως ότι δεν τελειώσαμε. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ.

Unknown είπε...

Α! Και κάτι άλλο για αυτούς που σίγουρα θα έχουν να πουν μια "καλή" κουβέντα για μένα :
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Άρθρο 16 παρ. 1 & 2) :
1. H τέχνη και η επιστήμη, η έρευνα και η διδασκαλία είναι ελεύθερες η ανάπτυξη και η προαγωγή τους αποτελεί υποχρέωση του Kράτους. H ακαδημαϊκή ελευθερία και η ελευθερία της διδασκαλίας δεν απαλλάσσουν από το καθήκον της υπακοής στο Σύνταγμα.
2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.