Blogger Widgets

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μείωση μισθωμάτων σχολικών κυλικείων Γυμνασίων & Λυκείων Δήμου Αχαρνών

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών αποφάσισε την μείωση των μισθωμάτων των κυλικείων αναδρομικά από 01/09/2011 με την υπογραφή πρακτικού, εφόσον υπάρξει αντίστοιχη προς τη Σχολική Επιτροπή αίτηση του ενδιαφερόμενου εκμισθωτή, αντίστοιχη σύμφωνη γνώμη της Σχολικής Κοινότητας. 


Προϋπόθεση για την ανωτέρω μείωση είναι το μίσθωμα να ανέρχεται πάνω από 15,00 € ανά μαθητή και μετά την έκπτωση να μην είναι κατώτερο του ποσού των 15,00€ ανά μαθητή . 

Η μείωση των μισθωμάτων ανέρχεται στο ποσοστό του 20% εφόσον αποδεδειγμένα υπάρξει αντίστοιχη μείωση κατά 10% σε τρία βασικά προσφερόμενα στους μαθητές είδη από το κυλικείο (Τα είδη προς μείωση θα τα προτείνει εγγράφως η Σχολική Κοινότητα). 

Η μείωση μισθώματος ισχύει για το σχολικό έτος 2011-2012.Απαραίτητη προϋπόθεση έναρξης της εν λόγω διαδικασίας η εξόφληση εκ μέρους των μισθωτών του 70% των οφειλόμενων μέχρι σήμερα δόσεων .

Για κυλικεία των οποίων το συμφωνητικό έχει υπογραφεί τα δύο τελευταία έτη είναι απαραίτητο το ποσό ανά μαθητή που θα προκύψει μετά τη μείωση, να μην είναι κατώτερο από την αμέσως προηγούμενη προσφορά κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού για την εκμίσθωση του κυλικείου.








Δεν υπάρχουν σχόλια: