Blogger Widgets

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

«e-ενοικιάζεται»: Υπηρεσία του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων για πιο γρήγορη εύρεση κατοικίας

Για δέκατη χρονιά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συνεχίζει να παρέχει την on-line υπηρεσία «e-ενοικιάζεται». Πρόκειται για μια υπηρεσία, η οποία απευθύνεται τόσο στους φοιτητές -και ιδιαιτέρως τους πρωτοετείς, οι οποίοι δεν είναι ακόμη εξοικειωμένοι με την πόλη- όσο και στους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων.


Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Παν/μίου, σε συνεργασία με το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων, καταγράφει τις αγγελίες ενοικίασης διαμερισμάτων και τις αναρτά στην ιστοσελίδα http://enoikiazetai.uoi.gr. 

Η ιστοσελίδα ανανεώνεται και εμπλουτίζεται καθημερινά, βοηθώντας φοιτητές και γονείς να ενημερωθούν, απ’ όπου κι αν βρίσκονται, για μια μεγάλη ποικιλία προσφερόμενων καταλυμάτων και να εξοικονομήσουν χρόνο, αποφεύγοντας τη συνηθισμένη και κοπιαστική αναζήτηση ενοικιαστηρίων στους δρόμους της πόλης.

Σε σχετική ανακοίνωση του πανεπιστημίου γίνεται έκκληση στους γονείς και τους φοιτητές να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της υπηρεσίας (είτε την κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – www.uoi.gr όπου θα βρουν τη σχετική παραπομπή) ή να επισκεφθούν το κτήριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου στην Πανεπιστημιούπολη όπου υπάρχουν ανηρτημένες όλες οι ανακοινώσεις ενοικίασης.

Ταυτόχρονα γίνεται, εκ νέου, έκκληση και τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων των Ιωαννίνων να δηλώσουν τα καταλύματά τους στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων στα τηλέφωνα: 26510-07312, 26510-07519, 26510-07443. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.


 Πηγή : Τύπος Θεσσαλονίκης



Δεν υπάρχουν σχόλια: