Blogger Widgets

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Υποψήφιοι με καλούς βαθμούς έμειναν έξω από τα ΑΕΙ επειδή δεν οριστικοποίησαν το μηχανογραφικό τους

Περιπτώσεις υποψηφίων με υψηλές βαθμολογικές επιδόσεις στις πανελλαδικές εξετάσεις που συμπλήρωσαν το μηχανογραφικό δελτίο με τις σχολές προτίμησης , αλλά δεν το οριστικοποίησαν διερευνά η Διεύθυνση Εξετάσεων του υπ. Παδείας με εντολή της υπουργού Α. Διαμαντοπούλου.Μέχρι χθες δεν είχε ολοκληρωθεί η εξέταση για το πόσες περιπτώσεις είναι αυτές. 


Πάντως η πολιτική ηγεσία του υπ. Παιδείας εξετάζει από νομικής `πλευράς το ενδεχόμεο διορθωτικής απόφασης υπέρ αυτών των περιπτώσεων υποψηφίων.

Τελευταία περίπου 70 υποψήφιοι είχαν επικοινωνήσει με το υπ. Παιδείας για να διαπιστώσουν εάν έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους. Το υπουργείο ανταποκρίθηκε άμεσα απαντώντας στο αίτημά τους.

Υπενθυμίζεται ότι το υπ. Παιδείας στις 27 Ιουνίου με ανακοίνωσή του είχε δώσει διήμερη παράταση μέχρι 30 Ιουνίου στη προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για όλους τους υποψηφίους, λόγω της  προκηρυχθείσας διήμερης  απεργίας από τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για τις 28 και 29 Ιουνίου.



 Πηγή : esos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: