Blogger Widgets

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τα κριτήρια επιλογής και μοριοδότησης για την επιλογή Μονίμων Εκπαιδευτικών προς απόσπαση στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας



Ως κριτήρια επιλογής και μοριοδότησης για την επιλογή Μονίμων Εκπαιδευτικών προς απόσπαση στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ορίστηκαν απ το υπ. Παιδείας -με σχετική απόφαση-τα εξής:


ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 
ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤA ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ 2011

1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 40

1.1. ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 23
Διδακτορικό 12
Μεταπτυχιακό 7
Δεύτερο Πτυχίο 4
Μεταπτυχιακές σπουδές (μεταπτυχιακό, διδακτορικό) στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση, στη Διά Βίου Εκπαίδευση λαμβάνουν το μέγιστο αριθμό μορίων.
Μεταπτυχιακές σπουδές (μεταπτυχιακό, διδακτορικό) σε άλλες ειδικεύσεις-κατευθύνσεις μοριοδοτούνται αντίστοιχα με 2 μόρια λιγότερο.

1.2. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 17
Στα ΣΔΕ:
(1 μόριο ανά 15ωρο, με μέγιστο αριθμό μορίων 7) 7

Στην Εκπαίδευση Ενηλίκων:
σεμινάρια σχετικά με αρχές, φιλοσοφία και διδακτική μεθοδολογία στην Ε.Ε.. Δεν μοριοδοτούνται ημερίδες, συνέδρια καθώς και θεματικές ενότητες ενταγμένες σε διαδικασίες απόκτησης μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών ή παιδαγωγικής
επάρκειας (ΑΣΠΑΙΤΕ) (0,5 μόρια ανά 25ωρο, με μέγιστο αριθμό μορίων 10)10

2. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 50

Στην τυπική εκπαίδευση
(2 μόρια ανά σχολικό έτος, με μέγιστο αριθμό μορίων 20) 20

Στα ΣΔΕ
(3 μόρια ανά σχολικό έτος, με μέγιστο αριθμό μορίων 30) 30

3. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 10

3.1. ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ 5
Καλή γνώση (επίπεδο Β2) 2
Πολύ καλή γνώση (επίπεδο C1) 3
Άριστη γνώση (επίπεδο C2) 5
Οι πτυχιούχοι ξένων γλωσσών ΔΕΝ μοριοδοτούνται στην κατηγορία αυτή για τίτλους σπουδών οι οποίοι έχουν ήδη προσμετρηθεί στην κατηγορία 1.1. Τυπικά Προσόντα.

3.2. ΓΝΩΣΕΙΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ (ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ) 5
Πιστοποίηση 1 (ΥΠΔΒΜΘ) ή
Πιστοποίηση όπως καθορίζεται από τον ΑΣΕΠ 2
Πιστοποίηση 2 (ΥΠΔΒΜΘ) 3
Οι πτυχιούχοι Πληροφορικής ΔΕΝ μοριοδοτούνται στην κατηγορία αυτή για τίτλους σπουδών οι οποίοι έχουν ήδη προσμετρηθεί στην κατηγορία 1.1. Τυπικά Προσόντα.

ΣΥΝΟΛΟ 100





 Πηγή : esos.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: